Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Buitenmeubelen met een hoge WOW-factor!

Tegenwoordig is het buitenleven steeds belangrijker voor de meeste mensen. De tuin wordt steeds belangrijker en de inrichting hiervan ook. Heerlijk genieten in je eigen tuin begint met goede en mooie buitenmeubelen.

In de lange zomeravonden heerlijk buiten zitten, met vrienden of familie buiten eten of de kinderen buiten laten spelen. Bijna niets is zo fijn als buiten zijn. Met mooie buitenmeubelen kan je pas echt genieten van het buitenleven. Voor buitenmeubelen kan je terecht bij Robbies Tuinmeubelen.

Buitenmeubelen kopen

Tuinmeubelen zijn onmisbaar in de tuin. Zonder fijne buitenmeubelen is het onmogelijk om buiten te zitten. Robbies Tuinmeubelen heeft een ontzettend ruim assortiment luxe tuinmeubelen. Niet alleen in onze online webshop, maar ook in onze showroom in Hoogeloon. In onze showroom hebben wij maar liefst 2500 m² aan gevarieerde tuinmeubelen. Bij Robbies Tuinmeubelen kan je terecht voor complete loungesets, losse tuinstoelen, diverse tuintafels en ontzettend veel accessoires.

Trends in buiten meubelen

  1. Duurzame materialen
  2. Uitstekende kwaliteit
  3. Loungesets in plaats van losse tuinmeubels
  4. Buitenmeubelen van Wicker
  5. Moderne tuintafels

Luxe loungesets

Robbies Tuinmeubelen biedt luxe en comfortabele loungesets aan voor in de tuin. Met een loungeset kan je optimaal genieten van de tuin. Hier kan je heerlijk liggen, zitten en aan eten. Ideaal wanneer je houdt van buiten zijn. Bij Robbies bieden we ontzettend veel verschillende loungesets aan, van ultieme luxe tot goedkope loungesets. Een loungeset bestaat vaak uit een rechte bank, hoekbank, tafel, bijzettafel, stoelen en hockers. Je kunt vaak zelf jouw droom loungeset samenstellen.

buiten meubelen

Tuinmeubelen beschermhoezen

De nieuwe buitenmeubelen moeten natuurlijk goed beschermd worden. Tuinmeubelen blijven vaak het gehele jaar buiten staan en krijgen hierdoor te maken met zware weersomstandigheden. Hitte, storm, sneeuw, wind en regen moeten de buitenmeubelen allemaal doorstaan. Om ervoor te zorgen dat jouw tuinmeubelen jarenlang mooi blijven is het verstandig beschermhoezen aan te schaffen. Deze beschermen bijvoorbeeld de barbecue, parasol, tafels, stoelen en loungesets.

Robbies Tuinmeubelen

De tuinsets van Robbies Tuinmeubelen vind je al jarenlang in heel Brabant. Sinds onze online webshop zelfs door heel Nederland. Wij hebben dan ook een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen en bieden veel verschillende stijlen aan. Robbies Tuinmeubelen adviseert je graag over alle mogelijkheden. We houden rekening met je budget, voorkeuren en wensen. Kom eens langs in onze showroom in Hoogeloon. Wij zijn iedere dag geopend!

  • 1500 m² meubelen 
  • 2500 m² tuinmeubelen 
  • Hoge kwaliteit, lage prijs 
  • Inruil en omruil service

Zomer Tip!

Met de warme dagen lekker vakantie vieren in uw eigen tuin? Zorg dan wel voor voldoende schaduw.
Met onze parasols bent u verzekerd van een lekker plekje in de schaduw. dat is toch heerlijk?

Bekijk nu onze parasols.

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief