Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Goedkope Wicker Tuinmeubelen Online Bestellen

Wilt u graag goedkope wicker tuinmeubelen online bestellen? Bij Robbies Tuinmeubelen vindt u een ruime collectie aan wicker tuinmeubelen. Van losse tuinstoelen tot complete loungesets. De vele voordelen van wicker tuinmeubelen zorgen ervoor dat ze in vele tuinen en balkons te zien zijn.

Wicker tuinmeubelen

Wicker is kunststof vlechtwerk in natuurlijke kleuren. Alle wicker tuinmeubelen worden met de hand gevlochten en dit geeft een mooie uitstraling. Het materiaal is ontzettend handig waardoor de tuinmeubelen makkelijk te verplaatsen zijn. Daarnaast is wicker ontzettend sterk. Hierdoor is het materiaal dan ook ontzettend populair.

Voordelen wicker tuinmeubelen

Tuinmeubelen van wicker zien we in veel tuinen en balkons terug. Dit komt door de voordelen van wicker tuinmeubelen:

  • Weerbesteding
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Licht gewicht
  • Sterk materiaal

Onderhoud van uw tuinmeubelen

Wicker tuinmeubelen zijn ontzettend gemakkelijk in de onderhoud. Wij raden altijd aan de wicker tuinmeubelen in de winter op te bergen of te beschermen met beschermhoezen. De tuinmeubelen hoeft u enkel te reinigen met water en een klein beetje groene zeep. Wanneer u er goed overheen gaat met een borstel worden de tuinmeubelen mooi schoon.

Goedkope wicker tuinmeubelen online bestellen

Bij Robbies Tuinmeubelen kunt u goedkope wicker tuinmeubelen online bestellen. Eenvoudig via de website kunt u prachtige wicker tuinstoelen, wicker loungesets en andere tuinmeubelen kopen. De wicker tuinmeubelen hebben een hoog zitcomfort en een mooie natuurlijke uitstraling. Hier kunt u de hele zomer van genieten.

Soorten tuinsets:

  • Dining tuinsets: stoelen met hoge rugleuning en hoge tafel zodat u hier goed kunt eten
  • Bartuinsets: met hoge tuintafel en krukken
  • Bistrosets: gezellig tuinsetje

Wicker Tuinset

Goedkope Wicker Tuinmeubelen Online Bestellen

Robbies tuinmeubelen

De wicker tuinmeubelen van Robbies zijn enorm geliefd. U kunt goedkope wicker tuinmeubelen online bestellen, maar u kunt ze ook in onze showroom bekijken. De showroom van Robbies Tuinmeubelen bevindt zich in Hoogeloon. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Hier kunt u inspiratie opdoen in de 2500 m2 grote tuinmeubelwinkel met de mooiste tuincollectie uit de regio. Komt u binnenkort langs?

Contact

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief