Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Tuinmeubelen beschermhoezen

De tuin moet geweerd zijn tegen verschillende weersomstandigheden zoals storm, wind, regen en sneeuw. Niet alleen de beplanting moet dan afgedekt worden om beschermd te worden, maar ook de tuinmeubels. Bij Robbies Tuinmeubels kunt u terecht voor tuinmeubelen beschermhoezen. 

Bescherming tegen weersomstandigheden

Met tuinmeubelen beschermhoezen kunt u de tuinmeubels beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Regelmatig worden de tuinmeubels beschadigd in de herfst en in de winter. De meubels worden beschermd tegen aanslag, vorst, regen en zon. Zeker bij tuinmeubels van hout is het erg belangrijk dat deze goed beschermd worden. De tuinmeubels blijven veel langer mooi en hoeven minder vaak gereinigd te worden. 

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Bij Robbies Tuinmeubelen krijgt u beschermhoezen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Niets is zo vervelend als een lage kwaliteit, waardoor de beschermhoes binnen een jaar is versleten. Bij Robbies geniet u van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Bovendien zijn onze verzendkosten zeer laag! De beschermhoezen van Aerocover zijn sterk, ademend en beschermen tegen hardnekkige weersomstandigheden. Onze beschermhoezen hebben verschillende afmetingen, waardoor er altijd een beschermhoes bij zit die aan uw wensen zal voldoen. Kies uw beschermhoes voor tuintafel, tuinset of loungeset en geniet van bescherming van uw tuinmeubelen voor vele jaren!

Tuinmeubelen beschermhoezen

De tuinmeubelen beschermhoezen zijn gemaakt van een ademende stof. Deze stof is waterbestendig waardoor er geen water lekt door de hoes. De beschermhoes reduceert condensvorming en gaat schimmelvorming tegen. De tuinmeubelen beschermhoezen zijn gemaakt van sterk materiaal dat erg licht is. Daardoor is de hoes gemakkelijk op te ruimen en neemt het weinig ruimte in beslag.

Loungesethoes of tuinsethoes

Bij Robbies Tuinmeubelen zijn er speciale hoezen voor de loungeset en voor de tuinset. Zowel de loungesethoezen als de tuinsethoezen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor kunt u elke tuinset of loungeset gerust het gehele jaar buiten laten staan zonder schade.

Bekijk onze tuinmeubelen beschermhoezen

tuinmeubelen beschermhoezen

Robbies tuinmeubelen

Robbies tuinmeubelen verkoopt niet alleen beschermhoezen, maar u kunt hier alle tuinmeubelen kopen die u zoekt. De gehele tuininrichting kunt u kopen bij Robbies Tuinmeubelen. Met de tuinmeubelen beschermhoezen kunt u vervolgens de mooie tuininrichting beschermen tegen weersomstandigheden. Onze tuinmeubelen en beschermhoezen kunt u online in onze webshop kopen of u kunt onze winkel bezoeken. Robbies Tuinmeubelen is gevestigd in Hoogeloon, in de buurt van Valkenswaard. Met een showroom van 2500m² vindt u hier altijd wat u zoekt. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Hoofdstraat 18
5528 AJ Hoogeloon
Telefoon: +31 (0)497-682017
info@robbies-hoogeloon.nl

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief