Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Aluminium tuinmeubelen

Voordelen van aluminium tuinmeubelen

Wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een nieuwe tuintafel of een relaxte loungeset dan is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal van uw nieuwe tuinmeubel. Zo zit een Wicker tuinstoel heel anders dan een meubel gemaakt van teakhout. Naast deze twee opties hebben wij bij Robbies tuinmeubelen nog een materiaalsoort in ons assortiment. In veel tuinmeubelen wordt tegenwoordig aluminium gebruikt. Het voordeel van aluminium tuinmeubelen is onder andere dat het een duurzaam materiaal is dat tegen een stootje kan. Enkele andere voordelen van aluminium tuinmeubelen zijn:

  • Aluminium tuinmeubelen zijn lichtgewicht.
  • Aluminium tuinmeubelen roesten niet.
  • Aluminium tuinmeubelen zijn gemakkelijk schoon te maken.

Onderhoud van aluminium tuinmeubelen

Ondanks dat aluminium tuinmeubelen vrij eenvoudig te onderhouden zijn moet u toch met een paar dingen rekening houden.
Maak het aluminium schoon met water en een zachte spons, gebruik geen agressieve schoonmaakproducten want dit kan het aluminium beschadigen. Tevens raden wij u aan om ’s winters uw aluminium tuinmeubelen alleen af te dekken met onze speciale beschermhoezen, hiermee voorkomt u dat er vlekken op het aluminium komen.

Tuinmeubelen van andere materialen

Naast aluminium tuinmeubelen hebben we bij Robbies tuinmeubelen ook tuinmeubelen van andere materialen. Zo hebben we ook nog tuinmeubelen in ons assortiment gemaakt van teak en wicker. Tevens hebben wij diverse tuinmeubelen die een combinatie van beide hebben.

Aluminium Tuinmeubelen online bestellen.

In onze webshop kunt u zich op uw gemak oriënteren op al onze aluminium tuinmeubelen.
Of het nu gaat om een tuinstoel, tuintafels of een complete loungeset, bij robbies-tuinmeubelen.nl bent u aan het juiste adres. In onze webshop rekent u gemakkelijk af met IDEAL of Mister Cash en wij bezorgen uw aluminium tuinmeubelen gewoon bij u thuis.

Kom langs in onze showroom

Heeft u op onze website een mooi aluminium tuinmeubel gespot en wilt u het product in onze showroom komen bezichtigen? Kom dan gerust eens langs in onze vernieuwde showroom, bomvol met nieuwe tuinmeubelen en accessoires. Daarnaast is het voor ons ook een stuk makkelijker als u onze showroom bezoekt. Doordat u een bezoek brengt aan onze showroom kunnen wij u veel over het meubel vertellen en de nodige uitleg geven over de mogelijkheden. Wij heten u daarom van harte welkom in onze vernieuwde showroom en wensen u alvast veel shopplezier! 

Bekijk openingstijden

aluminium tuinmeubelen

 

"Ottowa tafel met 6 stoelen"
Omdat onze overkapping net pas klaar is zijn we op zoek gegaan naar een Tuinset (in november). Het assortiment van Robbies verbaasde ons en zijn ook goed geslaagd. Bedankt voor de goede service !
P v hulst -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief