Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Aluminium tuinmeubelen

Voordelen van aluminium tuinmeubelen

Wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een nieuwe tuintafel of een relaxte loungeset dan is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal van uw nieuwe tuinmeubel. Zo zit een Wicker tuinstoel heel anders dan een meubel gemaakt van teakhout. Naast deze twee opties hebben wij bij Robbies tuinmeubelen nog een materiaalsoort in ons assortiment. In veel tuinmeubelen wordt tegenwoordig aluminium gebruikt. Het voordeel van aluminium tuinmeubelen is onder andere dat het een duurzaam materiaal is dat tegen een stootje kan. Enkele andere voordelen van aluminium tuinmeubelen zijn:

  • Aluminium tuinmeubelen zijn lichtgewicht.
  • Aluminium tuinmeubelen roesten niet.
  • Aluminium tuinmeubelen zijn gemakkelijk schoon te maken.

Onderhoud van aluminium tuinmeubelen

Ondanks dat aluminium tuinmeubelen vrij eenvoudig te onderhouden zijn moet u toch met een paar dingen rekening houden.
Maak het aluminium schoon met water en een zachte spons, gebruik geen agressieve schoonmaakproducten want dit kan het aluminium beschadigen. Tevens raden wij u aan om ’s winters uw aluminium tuinmeubelen alleen af te dekken met onze speciale beschermhoezen, hiermee voorkomt u dat er vlekken op het aluminium komen.

Tuinmeubelen van andere materialen

Naast aluminium tuinmeubelen hebben we bij Robbies tuinmeubelen ook tuinmeubelen van andere materialen. Zo hebben we ook nog tuinmeubelen in ons assortiment gemaakt van teak en wicker.
Tevens hebben wij diverse tuinmeubelen die een combinatie van beide hebben.

Aluminium Tuinmeubelen online bestellen.

In onze webshop kunt u zich op uw gemak oriënteren op al onze aluminium tuinmeubelen.
Of het nu gaat om een tuinstoel, tuintafels of een complete loungeset, bij robbies-tuinmeubelen.nl bent u aan het juiste adres. In onze webshop rekent u gemakkelijk af met IDEAL of Mister Cash en wij bezorgen uw aluminium tuinmeubelen gewoon bij u thuis.

aluminium tuinmeubelen

 

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief