Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Aluminium tuinmeubelen

Op zoek naar een aluminium tuinmeubel? Robbies Tuinmeubelen heeft een breed aanbod aan hoge kwaliteit aluminium tuinmeubelen. Aluminium tuinstoelen-, tafels- en banken; u vindt het allemaal in ons assortiment. 

Aluminium tuinmeubelen

We hebben u net al even kennis laten maken met de diverse aluminium tuinmeubelen die wij aanbieden. Maar wist u dat wij nog veel verder gaan dan alleen de tuinmeubelen die wij net hebben uitgelicht? Zo vindt u in ons assortiment ook loungesets, picknickbanken en bijzettafeltjes van hoogwaardig aluminium. Neem gerust een kijkje in onze webshop, er zit ongetwijfeld een aluminium tuinmeubel tussen die uw tuin nog meer laat stralen! 

Bekijk onze aluminium tuinmeubelen

Waarom aluminium tuinmeubelen?

Aluminium is een bijzonder licht materiaal, dat vaak gebruikt wordt voor tuinmeubelen. En wij begrijpen wel waarom! Want tuinmeubelen van dit materiaal zijn gemakkelijk te reinigen en te verplaatsen. Maar daarnaast zijn er nog veel meer voordelen van aluminium tuinmeubelen, want: 

  • Duurzaamheid: Aluminium is een duurzaam en robuust materiaal dat bestand is tegen roest en corrosie. Dit betekent dat u aluminium tuinmeubelen jarenlang kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade door het weer.
  • Onderhoudsgemak: Omdat aluminium niet roest of corrodeert, hoeft u geen extra beschermingsmiddelen te gebruiken om uw meubelen te beschermen. Het schoonmaken van aluminium tuinmeubelen is meestal ook eenvoudig en kan worden gedaan met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel.
  • Lichtgewicht: Aluminium is lichter dan veel andere metalen, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Dit betekent dat u uw meubelen gemakkelijk kunt verplaatsen en opbergen als dat nodig is.
  • Stijlvol ontwerp: Aluminium tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, van moderne tot klassieke en traditionele stijlen. Hierdoor kunt u gemakkelijk meubelen vinden die bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw tuin passen.

Onderhoud van aluminium tuinmeubelen

Ondanks dat aluminium tuinmeubelen vrij eenvoudig te onderhouden zijn moet u toch met een paar dingen rekening houden.
Maak het aluminium schoon met water en een zachte spons, gebruik geen agressieve schoonmaakproducten want dit kan het aluminium beschadigen. Tevens raden wij u aan om ’s winters uw aluminium tuinmeubelen alleen af te dekken met onze speciale beschermhoezen, hiermee voorkomt u dat er vlekken op het aluminium komen.

Tuinmeubelen van andere materialen

Naast aluminium tuinmeubelen hebben we bij Robbies tuinmeubelen ook tuinmeubelen van andere materialen. Zo hebben we ook nog tuinmeubelen in ons assortiment gemaakt van teak en wicker. Tevens hebben wij diverse tuinmeubelen die een combinatie van beide hebben.

Aluminium Tuinmeubelen online bestellen

In onze webshop kunt u zich op uw gemak oriënteren op al onze aluminium tuinmeubelen.
Of het nu gaat om een tuinstoel, tuintafels of een complete loungeset, bij robbies-tuinmeubelen.nl bent u aan het juiste adres. In onze webshop rekent u gemakkelijk af met IDEAL of Mister Cash en wij bezorgen uw aluminium tuinmeubelen gewoon bij u thuis.

Aluminium tuinmeubelen

Tuinmeubelwinkel in Brabant

Heeft u op onze website een mooi aluminium tuinmeubel gespot en wilt u het product in onze tuinmeubelwinkel bezichtigen? Kom dan gerust eens langs in onze vernieuwde showroom, bomvol met nieuwe tuinmeubelen en accessoires. Daarnaast is het voor ons ook een stuk makkelijker als u onze showroom bezoekt. Doordat u een bezoek brengt aan onze showroom kunnen wij u veel over het meubel vertellen en de nodige uitleg geven over de mogelijkheden. Wij heten u daarom van harte welkom in onze vernieuwde showroom en wensen u alvast veel shopplezier! 

Bekijk openingstijden