Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen
Filters

Tuinbanken en ligbedden

U hoeft niet altijd met een grote groep vrienden of familie te zijn om te genieten in uw eigen tuin. Ook als u alleen of met z’n tweeën bent hebben we bij Robbies keuze genoeg. We hebben een groot aanbod aan twee persoons tuinbanken, ideaal om even lekker neer te strijken voor een kopje koffie of thee in het zonnetje. De tuinbanken zien er leuk uit en nemen weinig ruimte in beslag. U kunt de meeste van onze tuinbanken ook gebruiken op bijvoorbeeld een balkon of dakterras. Wilt u liever even alleen in het zonnetje liggen? Ook dat is geen probleem we hebben bij Robbies een groot aanbod aan heerlijk relaxte ligbedden. De ligbedden zijn voorzien van verstelbare rugleuning zodat u in elke gewenste positie kunt ontspannen in de zon.

De kwaliteit van Robbies

De meeste van onze Tuinbanken zijn gemaakt van teak hout maar we hebben ook een aluminium model in ons assortiment. Al onze teak tuinbanken worden compleet gemonteerd geleverd en op al onze Summer garden tuinbanken geven wij standaard 5 jaar garantie. Het teak hout is onbehandeld en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Het teakhout zal wel verkleuren wanneer hij langer buiten staat, dit kunt u voorkomen door een afdekhoes te gebruiken of door de bank te behandelen met speciale teak protecteur.

Robbies showroom in Hoogeloon

In onze showroom in Hoogeloon kunt u al onze tuinmeubelen bekijken en uitproberen, we verwelkomen u graag! Onze tuinmeubelexperts staan klaar om u van deskundig advies te voorzien wanneer u er niet uit komt.

Ook online kunt u contact met ons opnemen door middel van het online contactformulier. Of bel ons op +31 (0)497-682017

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief