Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

We gaan van binnen naar buiten

Geplaatst: 25-02-2021
Door: Sofie

Categorie: Tuinmeubeltrends en -tips

Yes, wat een heerlijk weer hadden we de afgelopen dagen. Waar het twee weken geleden nog minstens 20 graden kouder was, konden we nu lekker genieten van het zonnetje, bloeiende krokussen en fluitende vogels. We gingen maar al te graag van binnen naar buiten! Ik vertel je in dit blog meer over onze populaire tuinmeubelen, de leukste accessoires en andere interieurtips voor de lente!

Top 10 tuinmeubelen 2021

Voor ieder seizoen zijn er natuurlijk nieuwe trends en ontwikkelingen te zien. Zo ook in de tuinmeubelbranche. Wil jij graag inspiratie voor een nieuwe look in je tuin? Bekijk dan eens de Tuinmeubelen Top 10 van Robbies die ik heb samengesteld. Hierin vind je een overzicht van de te verwachte bestellers van het aankomende seizoen. Leuk om te weten is dat er drie duidelijke trends zijn voor dit seizoen.

  1. Veel strakke lijnen, zoals we zien in het Beaufort ligbed.
  2. Een modern uiterlijk, net als de Moda tuinstoel. Persoonlijk vind ik dit een ontzettend hippe stoel. Combineer het met het Boston kussen voor een fijne zit.
  3. De kleur antraciet, van de loungestoel Darwin.

Meer weten? Lees de Top 10 hier!

De leukste stijlen voor buiten

Je kunt natuurlijk zelf kiezen wat voor je stijl je wilt aanbrengen in je tuin. Hieronder licht ik twee van mijn favorieten uit.

  1. Moderne tuin

Moderne tuinen zijn tijdloos en zorgen vaak voor veel rust. Dit komt doordat er veelvoudig strakke lijnen worden gebruikt, zoals een vierkant of rechthoek. Moderne tuinen zien er overzichtelijk uit en hebben een ruimtelijke indeling waarbij groen en verharde ondergrond elkaar afwisselen. Kleuren die je vaak terugziet zijn wit, grijs, antraciet en zwart. Rust, overzichtelijk en niet te veel poespas. Daarom is een moderne tuin een van mijn favorieten. 

De Atlanta loungeset past perfect in een moderne tuininrichting. Het eigentijdse model met strakke lijnen en de kleuren zorgen voor deze moderne look. Wil je je tegen de eerste zonnestralen beschermen? Dan raad ik je aan eens naar de Riva parasol te kijken. 

  1. Botanische tuin

In een botanische tuin zie je veel natuurlijke materialen en natuurlijk veel groen. Planten, bomen, bloemen en struiken... Die zijn er aan overvloed. Zelf houd ik wel van dat sfeertje, alsof je je in het buitenland waant of in een jungle. Voor het terras zijn houten tuinmeubelen ideaal, denk hierbij aan rotan, riet of bamboe. Wist je dat je bij Robbies diverse tuinmeubelen van teakhout hebben? Kijk eens naar de Sabang tuinset of het Java ligbed. Deze passen perfect in de natuurlijke botanische tuin.

Ook zien we de botanische trend veel in woningen terugkomen. Mooie groene planten zorgen voor een gezellige sfeer. Zeker nu het bijna lente is, halen we veel meer planten en bloemen naar binnen. Een leuke stoel van rotan is de Fauteuil Jax of de Fauteuil Rex van LABEL51. Deze design stoelen zijn gemaakt van de mooiste materialen en verkrijgbaar in natuurlijke kleuren als army green, naturel of zwart.

Accessoires voor in je tuin

Bontjes, kleedjes en plaids kunnen nu van binnen naar buiten! Ik ben er zelf helemaal fan van, want deze accessoires zijn leuk om over je tuinstoel of tuinbank te leggen. En als het in de avond frisjes wordt, kun je nog lekker warm zitten onder een plaid. Ik word altijd erg blij van verschillende vrolijke kleuren in de tuin. Bekijk eens deze kleurrijke plaids van linnen stof. Heerlijk om onder te zitten, maar ook leuk als decoratie over de tuinmeubelen.

Helemaal hip zijn ook de nep vachtjes. Deze kun je net als een plaid heel leuk draperen over je tuinstoel of tuinbank. Niet alleen leuk voor buiten, maar ook binnen vind ik zelf! Bij Robbies zijn ze verkrijgbaar in vier leuke kleuren en tegen een mooie prijs. 

En wat als we dan in de avond lekker buiten genieten van de zonsondergang? Dan hebben we er natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes bij. Ken je dat? Dat je wel vijf keer op en neer loopt naar binnen om alles naar buiten te krijgen? Daarom gebruik ik maar al te graag een dienblad. Zo kun je in een keer alles op je tuintafel zetten. Handige items zijn de metalen dienbladen van LABEL51. Deze zijn verkrijgbaar in twee kleuren en diverse maten. Ook de metalen etagère van LABEL51 is erg praktisch voor alle hapjes. Het handige handvat zorgt ervoor dat je deze in een keer mee naar buiten kunt nemen. 

Als laatste voeg ik altijd graag nog extra gezelligheid toe. Wat dacht je van sfeervolle geurkaarsen? Ook die vind je bij Robbies, een groot assortiment WoodWick kaarsen. Leuk voor binnen, maar ook voor buiten. 

 

Blog overzicht