Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Over Robbies

Robbies meubelen al ruim 20 jaar een begrip in de meubelbranche! We zijn geen onbekende speler op de meubelmarkt. Na 20 jaar ervaring houden we ons dagelijks bezig met de trends in de woonbranche. Zo blijft de collectie up to date en verliezen we ook prijs-kwaliteit verhouding niet uit het oog.

Wij zijn Robbies

Vanaf 1996 is onze winkel gevestigd op de Hoofdstraat 18 in Hoogeloon. Waar in het begin het aanbod vooral bestond uit b-keus en partijmeubelen zijn we tegenwoordig vooral aanbieder in het oplossen van de totale woonwens.

We zijn nooit de restpartijen vergeten en u kunt dus nog steeds bij ons terecht voor die ene stoel tegen een prijs die u nergens anders vindt! We kopen groot in en kunnen u daarom altijd de beste prijs garanderen. Zodoende weet u dat u bij Robbies nooit teveel betaalt. Gedurende de jaren is service altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. We zeggen daarom ook wel 'we geven geen garantie, maar service' die veel verder gaat dan de fabrieksgarantie. In de zoektocht naar uw nieuwe meubelen luisteren we goed naar uw wensen. We denken met u mee en komen zo altijd tot een passend voorstel waar u jarenlang van kunt genieten. 

Altijd welkom in onze showroom

Natuurlijk kunt u zich op onze webshop orienteren naar uw nieuwe meubel en tevens bestellen. Maar in de winkel staan onze verkoopmedewerkers voor u klaar om net dat beetje extra te geven waardoor u volledig overtuigd bent van uw aankoop. De showroom bevindt zich aan de Hoofdstraat 18 in Hoogeloon waar u makkelijk en gratis kunt parkeren. We zijn 7 dagen per week geopend en de koffie staat klaar!