Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Over Robbies

Robbies meubelen al ruim 20 jaar een begrip in de meubelbranche! We zijn geen onbekende speler op de meubelmarkt. Na 20 jaar ervaring houden we ons dagelijks bezig met de trends in de woonbranche. Zo blijft de collectie up to date en verliezen we ook prijs-kwaliteit verhouding niet uit het oog.

Wij zijn Robbies

Vanaf 1996 is onze winkel gevestigd op de Hoofdstraat 18 in Hoogeloon. Waar in het begin het aanbod vooral bestond uit b-keus en partijmeubelen zijn we tegenwoordig vooral aanbieder in het oplossen van de totale woonwens.

We zijn nooit de restpartijen vergeten en u kunt dus nog steeds bij ons terecht voor die ene stoel tegen een prijs die u nergens anders vindt! We kopen groot in en kunnen u daarom altijd de beste prijs garanderen. Zodoende weet u dat u bij Robbies nooit teveel betaalt. Gedurende de jaren is service altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. We zeggen daarom ook wel 'we geven geen garantie, maar service' die veel verder gaat dan de fabrieksgarantie. In de zoektocht naar uw nieuwe meubelen luisteren we goed naar uw wensen. We denken met u mee en komen zo altijd tot een passend voorstel waar u jarenlang van kunt genieten. 

Altijd welkom in onze showroom

Natuurlijk kunt u zich op onze webshop orienteren naar uw nieuwe meubel en tevens bestellen. Maar in de winkel staan onze verkoopmedewerkers voor u klaar om net dat beetje extra te geven waardoor u volledig overtuigd bent van uw aankoop. De showroom bevindt zich aan de Hoofdstraat 18 in Hoogeloon waar u makkelijk en gratis kunt parkeren. We zijn 7 dagen per week geopend en de koffie staat klaar!

 

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief