Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Parasol kopen online

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat deze zomer alle hitte en droogte records worden verbroken. Ondanks dat het natuurlijk heerlijk is dat we in ons koude kikkerlandje nu ook een keer mogen genieten van sub tropische temperaturen, is het natuurlijk wel erg belangrijk dat u zich goed beschermt tegen de zon. Wanneer u in uw tuin of op uw terras wilt genieten van het lekkere weer dan is het belangrijk een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen en een parasol kopen is daar één hele belangrijke van.

Parasol kopen bij Robbies tuinmeubelen

Een parasol kopen doe je niet elke dag. Het is echter wel belangrijk dat u de juiste keuze maakt.
Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten parasols in alle denkbare kleuren, uitvoeringen en prijzen. Het is daarom niet zo vreemd dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wij adviseren u graag in het maken van de beste keuze. Voor meer informatie kunt u ons bellen of stuur een bericht via de website.

Assortiment parasols

Wij van Robbies tuinmeubelen in Hoogeloon vinden dat een parasol niet alleen maar praktisch hoeft te zijn. Een parasol neemt immers een prominente plek in uw tuin in beslag dus het mag er wat ons betreft ook best een beetje leuk uit zien. Daarom hebben wij een ruime selectie aan parasols in tal van kleuren en maten in ons assortiment. Daarnaast zijn onze parasols zeer scherp geprijsd.

Bekijk al onze parasols

 

Alle voordelen op een rijtje. 

 Snelle levering

 Veilig betalen

Alleen de beste kwaliteit

✓ Super Service

Ruime keuze

Deskundig Advies

   Parasol kopen

 

 

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief