Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Tuinmeubels Valkenswaard

Bent u op zoek naar de mooiste tuinmeubels in en om Valkenswaard om heerlijk te kunnen genieten in de tuin? Ontdek Robbies Tuinmeubelen, waar u een ruim assortiment vindt van leuke tuinmeubelen in veel verschillende stijlen. Bij Robbies vindt u dan ook altijd iets wat bij u past.

Genieten van uw tuin

De tuin is voor veel mensen een plek waar ze tot rust komen en genieten van de buitenlucht. Hier wordt in de zomer vaak gezellig buiten gegeten en het is vaak een speelplaats voor kinderen. Het is dan ook erg belangrijk dat de tuin er goed uitziet en dat er comfortabele en mooie meubels de tuin versieren.

Ruim assortiment tuinmeubelen

Bij Robbies Tuinmeubelen vindt u de leukste tuinmeubels vlakbij Valkenswaard. Met een ontzettend ruim assortiment zit er altijd iets bij waar u naar op zoek bent. Zo vindt u moderne tuinmeubelen in Scandinavische stijl of juist tuinmeubelen in klassieke stijl. Maak uw tuin alvast zomerklaar door nieuwe tuinmeubelen te kopen, bijvoorbeeld een mooie loungeset, comfortabele tuinstoelen of een mooie buitentafel. 

Tuinmeubels nabij Valkenswaard

Bij Robbies Tuinmeubelen kunt u terecht voor een complete tuinmeubelset. Alle tuinmeubels nabij Valkenswaard vindt u hier. Mooie en comfortabele stoelen die perfect passen bij één van onze tafels. Bij Robbies vindt u ook verschillende loungesets die zowel luxe als comfortabel zijn. Daarnaast vindt u mooie parasols en beschermhoezen voor uw tuinset. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de perfecte tuinmeubels voor u. Zo kunt u in de heerlijke zomeravonden genieten van uw nieuwe tuinmeubels.

Bekijk onze webshop

Robbies Tuinmeubelen

Geniet van de goede service van Robbies Tuinmeubelen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor het inrichten van uw tuin. Bekijk ons ruime assortiment en kom langs in onze showroom!

  • 1500  meubelen 
  • 2500  tuinmeubelen 
  • Hoge kwaliteit, lage prijs 
  • Inruil en omruil service
  • Leuke aanbiedingen

Wij zijn iedere dag geopend! Wanneer komt u langs?

Hoofdstraat 18
5528 AJ Hoogeloon
Telefoon: +31 (0)497-682017
info@robbies-hoogeloon.nl

tuinmeubels valkenswaard

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief