Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Wicker

Wicker. Waarschijnlijk heeft u deze naam al eens voorbij horen komen. Maar wat is Wicker nou eigenlijk precies? En waar wordt het eigenlijk voor gebruikt? Daar vertellen we u graag meer over. Wat u sowieso moet weten? Een Wicker tuinstoel geeft u extra plezier in de tuin. Heeft u een feestje? Krijgt u bezoek? Of wilt u lekker ontspannen in uw eigen tuin? Een tuinstoel of tuinset van Wicker biedt u die mogelijkheid.

Wat is Wicker?

Van origine is wicker een aanduiding voor een vlechtwerk van voornamelijk plantaardige en natuurlijke vezels. De oorsprong van deze vezels was meestal van takken, stengels of scheuten. Tegenwoordig worden eigenlijk alleen nog maar kunststof vezels gebruikt. Wicker wordt veelal gebruikt voor de fabricage van (tuin-)meubilair en manden. Dit komt door de eigenschappen van wicker die zich zeer goed lenen voor tuinmeubilair;

  • Wicker is zeer licht en toch erg stevig. Handig voor tuinmeubilair dat vaak wordt verplaatst.
  • Wicker is zeer onderhoudsvriendelijk. 
  • Wicker is bestand tegen vorst, water en uv-straling en gaat schimmelvorming tegen.
  • Wicker is kleurecht.
  • Wanneer wicker gecombineerd wordt met aluminium zorgt het voor extra stevigheid en een extra lange levensduur.

Wicker tuinstoel

U bent op zoek naar een comfortabele tuinstoel waar u weinig onderhoud aan heeft? Een wicker tuinstoel geeft u extra zitcomfort en zijn makkelijk in het onderhoud. Door het aluminium fame zijn ze ook nog eens erg licht! Dat is makkelijk bij het verplaatsen en het opbergen. Het zitcomfort van een wicker tuinstoel is erg hoog. Het heeft de look en feel van een rieten tuinstoel, maar dan met de uitstekende eigenschappen voor het gebruik in de tuin. Door de verschillende typen vlechtwerk zijn er diverse uitstralingen mogelijk. Zo bestaat er bijvoorbeeld, rond wicker vlechtwerk, plat wicker vlechtwerk, halfrond wicker vlechtwerk, 2-half en L-vormig wicker vlechtwerk. Voor iedere smaak is er een design!

Shop een Wicker tuinstoel

 

Wicker tuinset

Wicker tuinstoel

Wicker tuinset

Naast enkel een wicker tuinstoel biedt Robbies Tuinmeubelen natuurlijk ook complete wicker tuinsets. De tuinsets van Robbies Tuinmeubelen bestaan in vele vormen en maten. Zo bieden wij u wicker loungesets, wicker loungebanken en -stoelen, maar ook traditionele tuinsets vervaardigd met wicker. Allemaal met dezelfde geschikte eigenschappen voor outdoor gebruik, zoals in uw tuin.

Neem eens een kijkje in ons online assortiment van wicker tuinsets en wicker loungesets!

Breng mij naar de tuinsets!

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief