Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Beschermhoezen tuinmeubelen

De tuin moet geweerd zijn tegen verschillende weersomstandigheden zoals storm, wind, regen en sneeuw. Niet alleen de beplanting moet dan afgedekt worden om beschermd te worden, maar ook de tuinmeubels. Bij Robbies Tuinmeubels kan je terecht voor tuinmeubelen beschermhoezen. 

Bescherming tegen weersomstandigheden

Met tuinmeubelen beschermhoezen kan je de tuinmeubels beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Regelmatig worden de tuinmeubels beschadigd in de herfst en in de winter. De meubels worden beschermd tegen aanslag, vorst, regen en zon. Zeker bij tuinmeubels van hout is het erg belangrijk dat deze goed beschermd worden. De tuinmeubels blijven veel langer mooi en hoeven minder vaak gereinigd te worden. 

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Bij Robbies Tuinmeubelen krijg je beschermhoezen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Niets is zo vervelend als een lage kwaliteit, waardoor de beschermhoes binnen een jaar is versleten. Bij Robbies geniet je van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Bovendien zijn onze verzendkosten zeer laag!

De beschermhoezen van Aerocover zijn sterk, ademend en beschermen tegen hardnekkige weersomstandigheden. Onze beschermhoezen hebben verschillende afmetingen, waardoor er altijd een beschermhoes bij zit die aan jouw wensen zal voldoen. Kies een beschermhoes voor tuintafel, tuinset of loungeset en geniet van bescherming van jouw tuinmeubelen voor vele jaren!

Beschermhoezen voor tuinmeubelen

De tuinmeubelen beschermhoezen zijn gemaakt van een ademende stof. Deze stof is waterbestendig waardoor er geen water lekt door de hoes. De beschermhoes reduceert condensvorming en gaat schimmelvorming tegen. De tuinmeubelen beschermhoezen zijn gemaakt van sterk materiaal dat erg licht is. Daardoor is de hoes gemakkelijk op te ruimen en neemt het weinig ruimte in beslag.

Loungesethoes of tuinsethoes

Bij Robbies Tuinmeubelen zijn er speciale hoezen voor de loungeset en voor de tuinset. Zowel de loungesethoezen als de tuinsethoezen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor kan elke tuinset of loungeset gerust het gehele jaar buiten laten staan zonder schade.

Bekijk onze tuinmeubelen beschermhoezen

Beschermhoezen voor tuinmeubelen

Robbies tuinmeubelen

Robbies tuinmeubelen verkoopt niet alleen beschermhoezen, maar je kan hier alle tuinmeubelen kopen die je zoekt. De gehele tuininrichting kan je kopen bij Robbies Tuinmeubelen. Met de tuinmeubelen beschermhoezen kan je vervolgens de mooie tuininrichting beschermen tegen weersomstandigheden. Onze tuinmeubelen en beschermhoezen kan je online in onze webshop kopen of je kan onze winkel bezoeken. Robbies Tuinmeubelen is gevestigd in Hoogeloon, in de buurt van Valkenswaard. Met een showroom van 2500m² vind je hier altijd wat je zoekt. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Hoofdstraat 18
5528 AJ Hoogeloon
Telefoon: +31 (0)497-682017
info@robbies-hoogeloon.nl