Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Engarden tuinmeubelen

Op zoek naar onderhoudsvriendelijke, duurzame en moderne tuinmeubelen? De tuinmeubelen van Engarden, wat voorheen Kettler heette, hebben alle kenmerken van tuinmeubels van hoge kwaliteit. Kom langs in onze showroom in Hoogeloon of bewonder Engarden tuinmeubelen in onze online woonwinkel. Robbies Tuinmeubelen biedt onderstaande tuinmeubelen aan van Engarden Kettler:

  • Tuintafels
  • Tuinset
  • Tunstoelen
  • Hockers

Bekijk alle Engarden Tuinmeubelen

Over Engarden 

Engarden is het oude Kettler. Dit merk, wat zichzelf in het verleden op de markt vertegenwoordigde als Kettler, heeft veelal tuinmeubels van strekmetaal en aluminium. Beide materialen staan bekend om de lange levensduur en moderne uitstraling die ze hebben. 

Engarden Kettler tuinstoel

Strekmetalen tuinmeubelen van Engarden Kettler

Wanneer u op zoek bent naar tuinmeubelen die vervaardigd zijn in het beste materiaal, zijn tuinmeubels van strekmetaal een goede keuze. Strekmetaal is namelijk een hoogwaardig materiaal, dat bekend staat om de lange levensduur, het makkelijke onderhoud ervan en de moderne uitstraling. Daarnaast is strekmetaal uiterst duurzaam, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd. 

Hoe zien strekmetalen tuinmeubelen eruit? 

Strekmetalen tuinmeubelen heb je ongetwijfeld weleens gezien. Het zijn vaak zwarte tuinmeubels die eruitzien als een soort rooster, dat gemaakt wordt door sneden te maken in een metalen plaat en deze daarna uit te rekken. Hierdoor is het sterker dan andere materialen. 

Aluminium tuinmeubelen van Engarden

Daarnaast produceert Engarden tuinmeubels van aluminium. Aluminium is een vaak gebruikt materiaal, omdat dit materiaal slijtvast is en in iedere tuin tot zijn recht komt. Het kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld hout. Verder zijn tuinmeubelen van aluminium bestand tegen roest dankzij de oxidelaag, eenvoudig te verplaatsen en ontzettend duurzaam. Het onderhoud van deze soort tuinmeubelen? Je hoeft er enkel een doekje overheen te halen. 

Kies voor strekmetaal of aluminium! 

Beide materialen zijn in de ogen van Engarden dé materialen voor tuinmeubels. En wij sluiten ons daar volledig aan bij! In ons assortiment vind je dan ook veel Engarden tuinmeubelen van deze materialen.

Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom en bewonder tuinmeubelen van het toonaangevende merk Engarden.

Onze webshop

Engarden tuinmeubelen tuintafel

Engarden Tuinmeubelen

In het assortiment van Robbies Tuinmeubelen vind je verschillende soorten tuinmeubels van Engarden. In de zomeravonden gezellig met elkaar kletsen of je verjaardag vieren in de tuin; voor iedere gelegenheid heeft Robbies Tuinmeubelen passende tuinmeubels van Engarden. Van tuintafels tot tuinsets en van tuinstoelen tot een modern voetenbankje die perfect aansluit op de tuinset. Bekijk alle Engarden tuinmeubelen online of kom langs in onze tuinmeubelzaak in Brabant. Onze ervaren tuinmeubelspecialisten geven je graag persoonlijk & deskundig advies over Engarden tuinmeubelen.

Showroom met 2500m2 aan tuinmeubelen

Kom je het liefst naar onze tuinmeubelwinkel in Brabant om tuinmeubelen te zien, voelen en testen? Wij heten je graag welkom in onze showroom. Van maart tot september bevat onze showroom maar liefst 2500m2 aan tuinmeubelen van diverse merken. Je vindt dus ongetwijfeld een tuinmeubel die aan al jouw wensen voldoet. 

Openingstijden Robbies Tuinmeubelen

maandag  10.00 - 17.00
dinsdag gesloten
woensdag 10.00 - 17.00
donderdag 10.00 - 17.00
vrijdag 10.00 - 17.00
zaterdag 10.00 - 17.00
zondag  12.00 - 17.00

 

Engarden Kettler tuinmeubelen bewonderen in onze tuinmeubelwinkel in Hoogeloon? Kom gezellig langs, geniet van een kopje koffie en prachtige Engarden tuinmeubelen.

 Routebeschrijving