Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Kettler tuinmeubelen

Ook Kettler is een merk dat goed vertegenwoordigt is in het aanbod van Robbies Tuinmeubelen. En dat is niet zonder reden. Kettler tuinmeubelen zijn duurzaam. Wat betekent dat ze lang mooi blijven en mee gaan. Kettler tuinmeubelen zijn erg makkelijk te onderhouden. Hierdoor is schoonhouden laagdrempelig en blijft uw Kettler tuinmeubilair langer mooi. Ziet u het al voor u? Samen met uw geliefden, buiten in de tuin, genieten van de zon in uw eigen Kettler met prachtig modern design? Laat u informeren bij Robbies Tuinmeubelen. 

Kettler tuinmeubelen

Met ruim 60 jaar ervaring heeft Kettler zichzelf meer dan bewezen in de wereld van tuinen en buitenleven. Vele erkenning, awards en prijzen zijn hiervan het bewijs. 

Kettler fabriceert onder andere tafels, stoelen en tuinsets. Deze hoogwaardige producten met een moderne look an feel worden veelal gefabriceerd uit materialen zoals aluminium in combinatie met andere materialen zoals kunststof, textileen en rvs. Dit resulteert in een hoogwaardige, zeer weer- en uv-bestendig meubel dat zeer licht van gezicht is. Zo kunt u uw Kettler tuinmeubelen altijd makkelijk verplaatsen. Handig, wanneer u net wat langer in de zon wilt zitten. Kettler meubelen worden ook gemaakt van een duurzaam product zoals staal. Dit ze belastbaar, stabiel en erg weerbestendig. 

Weerbestendig, ijzerstek, modern en tijdloos

Als er iets belangrijk is voor tuinmeubelen dan is het weerbestendigheid. Kettler tuinmeubelen hechten hier veel waarde aan. Bij Kettler wordt gebruik gemaakt van een extra toevoeging aan het materiaal wat zij KETTLOTHREM noemen. Deze oppervlaktebehandeling zorgt voor een nóg betere bescherming. Door deze bescherming gaan uw Kettler tuinmeubelen nóg langer mee in extreme omstandigheden met zon, wind en neerslag. Meer over weerbestendige tuinmeubels

Door het gebruik van strekmetaal zijn Kettler tuinmeubelen echt ijzersterk. Hier is dan ook bewust voor gekozen. Het gebruik van strekmetaal zorgt voor een product dat jaren mee lang gaat. Kettler geeft zelfs 3 jaar garantie op een nieuwe tuinset! Kiest u voor een Kettler tuinset, dan kiest u voor kwaliteit, waar u jaren lang, misschien wel decennia lang plezier van heeft. 

Al meer dan 60 jaar straalt Kettler met zijn meubelen in de Nederlandse tuinen. Het unieke design van strekmetaal, het veelzijdig gebruik van KETTALUX-kunststof en de liefde voor tuinen maakt Kettler hét merk dat uw tuin nodig heeft. De Kettler tuiknmeubelen zijn gemakkelijk online te bestellen. Lees meer over tuinmeubelen online bestellen.

Kettler tuinmeubelen

Kettler Tuinsets - Loungesets

Kettler-loungeset

Kettler Strekmetaal Tuintafel

Kettler-Strekmetaal-Tuintafel

Kettler Tuinstoel

Kettler Tuinstoel

"Ottowa tafel met 6 stoelen"
Omdat onze overkapping net pas klaar is zijn we op zoek gegaan naar een Tuinset (in november). Het assortiment van Robbies verbaasde ons en zijn ook goed geslaagd. Bedankt voor de goede service !
P v hulst -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief