Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Hoekbank tuin

Altijd al heerlijk in de achtertuin willen zitten, maar nog nooit een mooie tuinset of tuinbank uitgezocht? Dan is dit misschien uw kans. Want bij Robbies Tuinmeubelen hebben we verschillende mooie, stijlvolle hoekbanken voor in de tuin. Deze banken zijn gemaakt om comfortabel in te zitten. Daarnaast zijn ze vaak goed weerbestendig en kunnen de kussens er makkelijk afgehaald worden. Gegarandeerd dat u met een hoekbank tuin van Robbies Tuinmeubelen heerlijk van de zomerse zon kunt genieten.

Luxe loungeset met hoekbank tuin

Als u meteen een hele loungeset aan wilt schaffen, dan heeft Robbies Tuinmeubelen precies wat u zoekt. Met verschillende types meubelen zit er voor een ieder iets geschikt bij. Zowel loungesets met hoekbank als met tweezitters: de keuze is aan u. U kunt er voor kiezen een houten loungeset te kiezen. Deze zijn vaak erg stijlvol, maar vereisen vaak iets meer onderhoud. U kunt er ook voor kiezen een Wicker loungeset aan te schaffen. Deze zijn zeer duurzaam, en kunnen menig weertype doorstaan. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen extra tuinstoelen bij de loungeset aan te schaffen. Zo creëert u een zitplaats voor het hele gezin.

Hoekbank tuin

Hoekbank tuin hout

Accessoires voor uw hoekbank

Als u een hoekbank voor de tuin koopt, dan is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een beschermhoes aan te schaffen. Deze hoes kunt u over de hoekbank heen trekken, zodat deze goed wordt afgeschermd voor regen of sneeuw. Ook kunt u, voor de houten hoekbank, een speciale 'teak beschermer' aanschaffen. Deze wrijft u over het hout heen om het hout van een beschermlaag te voorzien. 

Neem een kijkje in de showroom

Bent u benieuwd naar onze hoekbanken voor in de  tuin? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment. Hier kunt u al onze hoekbanken aanschouwen. Wilt u even proefzitten op een van onze banken? Komt u dan gerust even langs in onze showroom. Wist u trouwens dat Robbies Tuinmeubelen door heel Nederland thuisbezorgd? U kunt uw producten dus online bestellen, en wij zorgen er voor dat het bij u wordt afgeleverd. En als u boven de € 500,00 besteld, dan betaald u geen verzendkosten. ideaal!

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief