Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Luxe loungeset

In de zomer is er niets lekkerder dan heerlijk te ontspannen in de tuin. Hier kunt u volledig tot rust komen en genieten van het heerlijke weer. Met een loungeset in de tuin kunt u pas echt genieten. Bent u op zoek naar een luxe loungeset in de tuin? Dan kunt u terecht bij Robbies Tuinmeubelen.

Luxe tuinmeubelen in de tuin

Een loungeset voor de tuin is ideaal wanneer u stijlvol en relaxt wilt genieten in de zomer. De comfort van de woonkamer wordt naar de tuin gehaald. Veel mensen brengen dan ook meer tijd door in de tuin wanneer ze een loungeset hebben. De zomeravonden kunt u heerlijk languit op de loungeset doorbrengen of gezellig met vrienden borrelen. Bij Robbies Tuinmeubelen snappen we de behoefte aan luxe en comfort in de tuin. Wij hebben dan ook veel keuze in een luxe loungeset.

Beschermhoezen voor uw loungeset

De meeste loungesets hebben weinig onderhoud nodig en beschikken over waterafstotende kussens. Bij Robbies Tuinmeubelen kunt u ook beschermhoezen kopen die de luxe loungeset beschermen tegen zware weersomstandigheden, vocht, vorst, regen en aanslag. Door het gebruik van tuinmeubelen beschermhoeezen gaat de loungeset veel langer mee en blijft deze veel langer mooi.

Luxe loungeset uitzoeken

Bij Robbies Tuinmeubelen vindt u een moderne luxe loungeset, maar ook een klassieke en elegante loungeset. Welke loungeset u ook kiest, de loungeset is hoe dan ook een aanwinst voor uw tuin. De meeste loungesets zijn zelf samen te stellen door bijvoorbeeld het toevoegen van een bijpassende tafel, hockers en tuinstoelen. Sommige loungesets zijn ook uit te breiden met middenstukken. Hierdoor kunt u de set en de grootte zelf samenstellen voor uw luxe loungeset met luxe tuinmeubelen. Robbies helpt u graag bij het uitzoeken van uw loungeset naar wens.

Assortiment luxe loungesets

luxe loungeset

Robbies Tuinmeubelen

Bent u op zoek naar een luxe loungeset? Dan adviseren en helpen we u graag bij Robbies Tuinmeubelen. Naast mooie loungesets verkopen wij ook tuinstoelen, tuintafels, parasols en beschermhoezen. Voor alle tuininterieur kunt u dan ook bij Robbies terecht. Dit is ideaal wanneer u op zoek bent naar een bijpassende set, maar ook voor losse tuinmeubelen. In onze 2500m² showroom met tuinmeubelen kunt u altijd iets vinden wat bij u past. Bij Robbies vindt u hoge kwaliteit tegen een lage prijs, daarnaast bieden wij een uitstekende inruil en omruil service aan. Kom langs of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Contact

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief