Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Teak Tuinmeubelen

Naast tuinmeubelen van aluminium en wicker tuinmeubelen verkopen we bij Robbies tuinmeubelen ook Teak tuinmeubelen. Teak hout staat er om bekend dat het erg onderhoudsvriendelijk is

Teak Tuinmeubelen

Als u opzoek bent naar een tuinmeubel dat weinig onderhoud behoeft en dat u het gehele jaar buiten kan laten staan dan kunnen wij u zeker onze teak tuinmeubelen aanbevelen.
Teak hout kenmerkt zich onder andere in het feit dat het niet of nauwelijks splintert en mede daardoor weinig onderhoud behoeft.

Echter raden wij u wel aan om in de “natte maanden” uw teak tuinmeubelen af te dekken met onze speciale beschermhoezen om eventuele verkleuring van het hout te voorkomen.

Onze Teak Tuinmeubelen.

Bij Robbies tuinmeubelen hebben we verschillende soorten teak tuinmeubelen in ons assortiment. Zo verkopen wij onder andere:

  • Teak Tuinstoelen
  • Teak Tuinbanken
  • Teak loungesets

Teak Tuinmeubelen in onze showroom

In onze showroom in Hoogeloon hebben wij verschillende teak tuinmeubelen staan voor u om uit te proberen en eventueel meteen mee te nemen. Onze tuinmeubel experts vertellen u graag alle ins and outs over al onze tuinmeubelen.

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief