Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Teak Tuinmeubelen

Naast tuinmeubelen van aluminium en wicker tuinmeubelen verkopen we bij Robbies tuinmeubelen ook Teak tuinmeubelen. Teak hout staat er om bekend dat het erg onderhoudsvriendelijk is

Teak Tuinmeubelen

Als u opzoek bent naar een tuinmeubel dat weinig onderhoud behoeft en dat u het gehele jaar buiten kan laten staan dan kunnen wij u zeker onze teak tuinmeubelen aanbevelen.
Teak hout kenmerkt zich onder andere in het feit dat het niet of nauwelijks splintert en mede daardoor weinig onderhoud behoeft.

Echter raden wij u wel aan om in de “natte maanden” uw teak tuinmeubelen af te dekken met onze speciale beschermhoezen om eventuele verkleuring van het hout te voorkomen.

Onze Teak Tuinmeubelen.

Bij Robbies tuinmeubelen hebben we verschillende soorten teak tuinmeubelen in ons assortiment. Zo verkopen wij onder andere:

  • Teak Tuinstoelen
  • Teak Tuinbanken
  • Teak loungesets

Teak Tuinmeubelen in onze showroom

In onze showroom in Hoogeloon hebben wij verschillende teak tuinmeubelen staan voor u om uit te proberen en eventueel meteen mee te nemen. Onze tuinmeubel experts vertellen u graag alle ins and outs over al onze tuinmeubelen.

"Super bedankt"
Super snelle en correcte service.
Scherp geprijsd
Dirk -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief