Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Teak Tuinmeubelen

Naast tuinmeubelen van aluminium en wicker tuinmeubelen verkopen we bij Robbies tuinmeubelen ook Teak tuinmeubelen. Teak hout staat er om bekend dat het erg onderhoudsvriendelijk is. 

Bekijk alle teak tuinmeubelen 

Teak Tuinmeubelen

Als u op zoek bent naar een tuinmeubel dat weinig onderhoud behoeft en dat u het gehele jaar buiten kan laten staan, dan kunnen wij u zeker onze teak tuinmeubelen aanbevelen. Teak hout kenmerkt zich onder andere in het feit dat het niet of nauwelijks splintert en mede daardoor weinig onderhoud behoeft.

Echter raden wij u wel aan om in de “natte maanden” uw teak tuinmeubelen af te dekken met onze speciale beschermhoezen om eventuele verkleuring van het hout te voorkomen.

Onze teak Tuinmeubelen

Bij Robbies tuinmeubelen hebben we verschillende soorten teak tuinmeubelen in ons assortiment. Zo verkopen wij onder andere:

  • Teak Tuinstoelen
  • Teak Tuinbanken
  • Teak loungesets

Teak tuinmeubelen onderhouden

Hoe moet ik mijn teakhouten tuinmeubelen onderhouden? Een veelgestelde vraag waar Robbies Tuinmeubelen antwoord op geeft. 

Teak tuinmeubelen zijn op verschillende manieren schoon te maken, bijvoorbeeld met teak cleaner of groene zeep. Door het gebruik van deze middelen laat het vuil snel los, zodat u uw meubelen snel en makkelijk schoon kan maken. 

Teak tuinmeubelen beschermen

Hoe beschermt u teakhouten tuinmeubelen het beste? Natuurlijk met de garden teak protector! Deze spray biedt optimale bescherming tegen vocht en vuil. Let op: het gaat niet het vergrijzen van teakhouten tuinmeubelen tegen. Het is dus echt specifiek bedoelt om vocht en vuil tegen te gaan. 

Teak tuinmeubelen

Teak Tuinmeubelen in onze showroom

In onze showroom in Hoogeloon hebben wij verschillende teak tuinmeubelen staan voor u om uit te proberen en eventueel meteen mee te nemen. Onze tuinmeubel experts vertellen u graag alle ins and outs over al onze tuinmeubelen.

Bekijk nu onze Tuinmeubelen