Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Teak Tuinmeubelen

Naast tuinmeubelen van aluminium en wicker tuinmeubelen verkopen we bij Robbies tuinmeubelen ook Teak tuinmeubelen. Teak hout staat er om bekend dat het erg onderhoudsvriendelijk is. 

Bekijk alle teak tuinmeubelen 

Teak Tuinmeubelen

Als je op zoek bent naar een tuinmeubel dat weinig onderhoud behoeft en dat je het gehele jaar buiten kan laten staan, dan kunnen wij je zeker onze teak tuinmeubelen aanbevelen. Teak hout kenmerkt zich onder andere in het feit dat het niet of nauwelijks splintert en mede daardoor weinig onderhoud behoeft.

Echter raden wij je wel aan om in de “natte maanden” jouw teak tuinmeubelen af te dekken met onze speciale beschermhoezen om eventuele verkleuring van het hout te voorkomen.

Onze teak Tuinmeubelen

Bij Robbies tuinmeubelen hebben we verschillende soorten teak tuinmeubelen in ons assortiment. Zo verkopen wij onder andere:

  • Teak Tuinstoelen
  • Teak Tuinbanken
  • Teak loungesets

Teak tuinmeubelen onderhouden

Hoe moet ik mijn teakhouten tuinmeubelen onderhouden? Een veelgestelde vraag waar Robbies Tuinmeubelen antwoord op geeft. 

Teak tuinmeubelen zijn op verschillende manieren schoon te maken, bijvoorbeeld met teak cleaner of groene zeep. Door het gebruik van deze middelen laat het vuil snel los, zodat je jouw meubelen snel en makkelijk schoon kan maken. 

Teak tuinmeubelen beschermen

Hoe bescherm je teakhouten tuinmeubelen het beste? Natuurlijk met de garden teak protector! Deze spray biedt optimale bescherming tegen vocht en vuil. Let op: het gaat niet het vergrijzen van teakhouten tuinmeubelen tegen. Het is dus echt specifiek bedoelt om vocht en vuil tegen te gaan. 

Teak tuinmeubelen kopen bij Robbies

Teak Tuinmeubelen in onze showroom

In onze showroom in Hoogeloon hebben wij verschillende teak tuinmeubelen staan voor je om uit te proberen en eventueel meteen mee te nemen. Onze tuinmeubel experts vertellen je graag alle ins and outs over al onze tuinmeubelen.

Bekijk nu onze Tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen met korting

Benieuwd naar de kortingen voor teak tuinmeubelen in onze webshop? Bekijk de actiepagina voor de leukste aanbiedingen.