Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen kopen is bij Robbies Tuinmeubelen een feest voor iedereen. In onze showroom ervaart u de ouderwetse gezelligheid, maar merkt u tegelijk dat we verstand van zaken hebben. De klant staat bij ons centraal en we zullen altijd ons best doen samen met u de tuinmeubelen uit te zoeken die passen bij uw tuin én uw budget. Beleving en inspiratie zijn belangrijke kenmerken van onze showroom die we ook online graag willen uitstralen.

Complete loungeset of losse tuinmeubels?

Bij de aanschaf van uw tuinmeubelen heeft u de keuze uit een complete loungeset of losse tuinmeubels. Voor alles geldt dat de tuinmeubels van hoge kwaliteit zijn, maar ook altijd scherp geprijsd. In onze showroom vindt u alle tuinmeubels en loungesets sfeervol gepresenteerd en natuurlijk is er volop gelegenheid om even lekker te zitten op de meubels om te kijken welke meubels u het best bevallen. 

Complete loungesets   Losse tuinstoelen

Kiest u voor de complete loungeset waarmee u in 1x direct klaar bent? Of heeft u bijvoorbeeld nog een goede tuintafel en wilt u alleen nieuwe tuinstoelen uitzoeken? Wij denken graag flexibel met u mee en hebben voor elk wat wils. 

Groot assortiment tuinmeubelen

Bij Robbies Tuinmeubelen kunt u kiezen uit een zeer groot assortiment tuinmeubelen. Van tuinstoelen tot parasols, van ligbedden tot complete loungesets. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in ons assortiment! Onze tuinmeubelen zijn van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Wij beschikken over tuinmeubelen in iedere stijl, zoals Wicker, hout en aluminium. Laat u inspireren in onze showroom en ontdek de bestsellers van 2020 bij Robbies Tuinmeubelen.

Robbies bestsellers

Tuinmeubelen

Trends in tuinmeubelen

In ons assortiment vindt u altijd tuinmeubels volgens de laatste trends. Duurzame materialen zijn hierbij uiteraard belangrijk, evenals kwaliteit. We brengen steeds meer tijd door op de tuinset, zeker door de opkomst van veranda's en tuinkamers. Hierdoor is het nog belangrijker dat de tuinset vele jaren intensief gebruikt kan worden. Bij ons vindt u o.a. tuinmeubelen van de volgende materialen:

  • Wicker
  • Hout
  • Aluminium

Tuinmeubelwinkel

De tuinmeubelwinkel van Robbies is gevestigd in Hoogeloon, dichtbij de Belgische grens. Wij zijn door de jaren heen een begrip geworden in een wijde cirkel rondom Hoogeloon en ontvangen graag klanten uit Eindhoven, Tilburg, maar ook uit België. Ons assortiment kunt u uiteraard vooraf online bekijken, maar ook kunt u online direct uw bestelling plaatsen. Wij bezorgen uw bestelling graag thuis en vanaf €500 is dit bovendien kosteloos.

"Ottowa tafel met 6 stoelen"
Omdat onze overkapping net pas klaar is zijn we op zoek gegaan naar een Tuinset (in november). Het assortiment van Robbies verbaasde ons en zijn ook goed geslaagd. Bedankt voor de goede service !
P v hulst -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief