Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen kopen is bij Robbies Tuinmeubelen een feest voor iedereen. In onze showroom ervaart u de ouderwetse gezelligheid, maar merkt u tegelijk dat we verstand van zaken hebben. De klant staat bij ons centraal en we zullen altijd ons best doen samen met u de tuinmeubelen uit te zoeken die passen bij uw tuin én uw budget. Beleving en inspiratie zijn belangrijke kenmerken van onze showroom die we ook online graag willen uitstralen.

Complete loungeset of losse tuinmeubels?

Bij de aanschaf van uw tuinmeubelen heeft u de keuze uit een complete loungeset of losse tuinmeubels. Voor alles geldt dat de tuinmeubels van hoge kwaliteit zijn, maar ook altijd scherp geprijsd. In onze showroom vindt u alle tuinmeubels en loungesets sfeervol gepresenteerd en natuurlijk is er volop gelegenheid om even lekker te zitten op de meubels om te kijken welke meubels u het best bevallen. 

Complete loungesets   Losse tuinstoelen

Kiest u voor de complete loungeset waarmee u in 1x direct klaar bent? Of heeft u bijvoorbeeld nog een goede tuintafel en wilt u alleen nieuwe tuinstoelen uitzoeken? Wij denken graag flexibel met u mee en hebben voor elk wat wils. 

Groot assortiment tuinmeubelen

Bij Robbies Tuinmeubelen kunt u kiezen uit een zeer groot assortiment tuinmeubelen. Van tuinstoelen tot parasols, van ligbedden tot complete loungesets. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in ons assortiment! Onze tuinmeubelen zijn van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Wij beschikken over tuinmeubelen in iedere stijl, zoals Wicker, hout en aluminium. Laat u inspireren in onze showroom en ontdek de bestsellers van 2020 bij Robbies Tuinmeubelen.

Robbies bestsellers

Tuinmeubelen

Trends in tuinmeubelen

In ons assortiment vindt u altijd tuinmeubels volgens de laatste trends. Duurzame materialen zijn hierbij uiteraard belangrijk, evenals kwaliteit. We brengen steeds meer tijd door op de tuinset, zeker door de opkomst van veranda's en tuinkamers. Hierdoor is het nog belangrijker dat de tuinset vele jaren intensief gebruikt kan worden. Bij ons vindt u o.a. tuinmeubelen van de volgende materialen:

  • Wicker
  • Hout
  • Aluminium

Tuinmeubelwinkel

De tuinmeubelwinkel van Robbies is gevestigd in Hoogeloon, dichtbij de Belgische grens. Wij zijn door de jaren heen een begrip geworden in een wijde cirkel rondom Hoogeloon en ontvangen graag klanten uit Eindhoven, Tilburg, maar ook uit België. Ons assortiment kunt u uiteraard vooraf online bekijken, maar ook kunt u online direct uw bestelling plaatsen. Wij bezorgen uw bestelling graag thuis en vanaf €500 is dit bovendien kosteloos.

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief