Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Een mooie tuinstoel kopen?

Als je op zoek bent naar een mooie set tuinstoelen, dan zul je al snel merken dat een tuinstoel beschikbaar is in alle soorten en maten. Om een beetje licht in de duisternis te creëren, zullen we hier de verschillende mogelijkheden bespreken.

Aluminium tuinstoel

De Aluminium tuinstoel kenmerkt zich door zijn gewicht. De stoel is erg licht, en hierdoor makkelijk te verplaatsen. De meeste aluminium tuinstoelen hebben een uitklapbare rugleuning. Daarnaast zijn sommige aluminium tuinstoelen in te klappen, wat het opbergen van de stoelen extra makkelijk maakt. Daarnaast maakt het aluminium de stoelen erg stevig. Bij Robbies Tuinmeubelen zijnverschillende aluminium tuinstoelen beschikbaar, zoals de Houston Tuinstoel en de Kettler Easy Tuinstoel.

 

Wicker tuinstoel

De wicker tuinmeubels zijn bijna niet meer weg te denken uit de tuin. Dit gevlochten materiaal zorgt er voor dat het een all weather stoel is. Je kan hem gerust buiten laten staan zonder dat de kwaliteit van de stoel achteruit gaat. De stoelen hebben vaak een aluminium frame, waardoor hij ook makkelijk te tillen is. De meeste stoelen worden geleverd met een zitkussen. Een aantal voorbeelden van de wicker tuinstoel zijn Tuinstoel Olivia en de Nanno Tuinstoel.

 

 

Relax tuinstoel

Een relax tuinstoel is een tuinstoel die in de relaxstand gezet kan worden. Kortom, rug naar achter, voetjes omhoog en relaxen maar. De stoelen zijn in verschillende stijlen en materialen te vinden. Zo is er een Wicker duo-relax tuinstoel, voor twee personen, maar ook een aluminium relax stoel. Heel lichtgewicht en makkelijk op te bergen.

Bijpassende tafel

Wat het voordeel is van de tuinstoelen bij Robbies Tuinmeubelen: er is vaak ook een bijpassende tuintafel bij de stoel te vinden. Zo is er de Houston Tuintafel, die perfect past bij de Houston Tuinstoel. Ook zijn er verschillende Kettler Tuintafels. Zo kun je bij Robbies Tuinmeubelen een hele tuinset aanschaffen! Nieuwsgierig geworden naar de tuintafels? Kijk dan eens in ons assortiment.

Koop nu een mooie tuinstoel

Robbies Tuinmeubelen biedt dus verschillende soorten tuinstoelen aan. Teveel om hier op te noemen. maar bent u enthousiast geworden naar het assortiment? kom dan een langs in onze showroom. Of bekijk en bestel de ideale tuinstoel simpel online. maak een keuze uit het ruime assortiment en laat de stoel thuisbezorgen. Ideaal toch?

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief