Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Weerbestendige tuinmeubels

Genieten in de tuin doet u vooral met lekker weer. Dan kunt u heerlijk van het zonnetje genieten op uw tuinmeubels op uw terras of in de tuin. Tuinmeubels blijven bij veel mensen het hele jaar buiten staan. Hierdoor wordt bij veel tuinmeubels de kwaliteit minder. Bij Robbies Tuinmeubelen bieden we een ruim assortiment weerbestendige tuinmeubels aan.

Het hele jaar door genieten van uw tuinmeubels

Bij Robbies Tuinmeubelen willen we graag dat iedereen geniet van de tuin en het buitenleven. We bieden dan ook een groot assortiment aan in tuinmeubelen. Luxe loungesets, tuintafels, tuinstoelen en mooie parasols vindt u in ons assortiment. Wanneer u mooie, nieuwe tuinmeubels heeft uitgekozen, wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijven. De weerbestendige tuinmeubels van Robbies kunnen het gehele jaar buiten staan en hebben weinig onderhoud nodig.

Weerbestendige tuinmeubels

Ontdek de weerbestendige tuinmeubels

Robbies Tuinmeubelen heeft een grote showroom van 2500m² aan tuinmeubelen. Hier vindt u volop inspiratie voor uw weerbestendige tuinmeubels. Van een eenvoudige tuinstoel tot complete loungesets. Onze medewerker informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Hoogeloon en zien u hier graag terug!

Hoofdstraat 18
5528 AJ Hoogeloon
Telefoon: +31 (0)497-682017
info@robbies-hoogeloon.nl

Contact

Parasols

Hoe lekkerder het Weer hoe meer we in de tuin gaan zitten natuurlijk. Speciaal voor de warme dagen hebben wij een groot assortiment aan parasols op vorraad in vele verschillende kleuren en maten.Onze parasols zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor extra verkoeling op de warme dagen. bovendien zijn onze parasols erg scherp geprijsd. 

Aanbod Parasols

Teak tuinmeubelen

Tuinmeubels van teakhout zijn ontzettend populair. Dit komt door de stijlvolle en sfeervolle teak hout materiaal waarvan deze tuinmeubels zijn gemaakt. Teak hout heeft weinig onderhoud nodig en kan het gehele jaar in uw tuin staan. Dit komt doordat het hout niet tot weinig splintert. Teak tuinmeubelen geven niet alleen sfeer, maar zijn dus ook erg praktisch!

Aanbod teak tuinmeubelen

Wicker tuinmeubelen

Wanneer u kiest voor kunststof tuinmeubelen bent u verzekerd van sterk materiaal dat jarenlang mooi blijft. Wicker tuinmeubelen hoeft u bijna niet te onderhouden en ze blijven ontzettend land mooi. Dit zijn ontzettend weerbestendige tuinmeubels die een lange levensduur hebben.

Aanbod wicker tuinmeubelen

Aluminium tuinmeubelen

Tuinmeubels van aluminium zijn erg geliefd vanwege de onderhoudsvriendelijkheid. Aluminium tuinmeubelen hoeft u zelden schoon te maken, ze roesten niet, blijven lang mooi en zijn erg licht in gewicht. Deze tuinmeubels kunt u alle seizoenen buiten laten staan zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Aanbod aluminium tuinmeubelen

Tuinmeubelen beschermhoezen

De weerbestendige tuinmeubels van Robbies kunt u het gehele jaar buiten laten staan. Toch raden we u aan in alle gevallen tuinmeubelen beschermhoezen te gebruiken. De tuinmeubels krijgen in Nederland veel te voorduren met verschillende weersomstandigheden zoals storm, wind, regen en sneeuw. Zeker in de natte maanden van het jaar, is het verstandig om tuinmeubelen af te dekken. Zelfs bij weerbestendige tuinmeubelen zorgen de beschermhoezen ervoor dat de tuinmeubels veel mooier blijven.

Aanbod beschermhoezen

"Zo kan het dus ook."
Wij kochten onlangs twee comfortabele terras stoelen bij een bedrijf bij ons in de buurt (Kop van Noord Holland), bij thuiskomst bleek dat er van één stoel een stelpoot miste en een tweede stelpoot was stuk. Het bedrijf waar we de stoelen kochten, leek na hier melding van te hebben gemaakt, niet heel veel zin te hebben om dit netjes op te lossen. Zodoende op internet gaan zoeken wie deze stoelen ook verkocht en zo kwamen we bij Robbie’s tuinmeubelen terecht. Na te hebben uitgelegd wat we nodig hadden, ontvingen we na enkele dagen de vervanging voor de ontbrekende/defecte pootjes. Dankzij Robbie’s tuinmeubelen kunnen we deze nazomer toch nog genieten van onze prachtige terras stoelen, bedankt daarvoor. Wat een service, daar wordt een mens blij van.
Miranda Lamper de vries -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief